Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye’nin yeşil kalkınma hedefleri Glasgow'da anlatılacak

Düzenleyen:
Türkiye’nin yeşil kalkınma hedefleri Glasgow'da anlatılacak

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İskoçya’nın Glasgow şehrinde yarın “Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Stratejisi: Kapsayıcı, Sürdürülebilir ve İnsani Bir Vizyon” başlıklı panel düzenleyecek.

BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 26. Taraflar Konferansı (COP26) kapsamında düzenlenecek panelde yeşil kalkınma, iklim krizi, sürdürülebilir kalkınma, sıfır atık, çevrenin korunması, sorumlu üretim ve tüketim, çevre merkezli politikalar ile Türkiye’nin yeşil kalkınma hedefleri ele alınacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, uluslararası alanda her konuda olduğu gibi iklim değişikliği konusunda da önemli adımlar attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bu alanda da öncü bir ülke olmak yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Cumhurbaşkanı’mızın her alanda vurguladığı gibi iklim değişikliğiyle mücadelemizde de yeşil kalkınma stratejimizde de bizim safımız mazlumların yanı olacaktır. Türkiye’nin ‘Yeşil Kalkınma Devrimi’nin anlatıldığı kitabı Sayın Cumhurbaşkanı’mız Roma’daki görüşmesinde ABD Başkanı Sayın Biden’a da hediye etti. Tüm vatandaşlarımızı İletişim Başkanlığı sayfasından ülkemizin ‘Yeşil Kalkınma Devrimi’ni incelemeye ve CİMER üzerinden katkı sunmaya davet ediyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...