Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İletişim Başkanı Altun'dan 'Lütfi Elvan istifa etti' iddialarına cevap

Düzenleyen:
İletişim Başkanı Altun'dan 'Lütfi Elvan istifa etti' iddialarına cevap

GÜNDEM Haberleri

Bakan Lütfi Elvan'ın istifa ettiğine yönelik haberlere sosyal medyadan cevap veren Fahrettin Altun, Hazine ve Maliye Bakanının görevinin başında olduğunu duyurdu.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın istifa ettiğine yönelik haber, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından yalanlandı. Fahrettin Altun, "Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan görevinin başındadır." açıklamasını yaptı. 

İletişim Başkanı Altun'dan 'Lütfi Elvan istifa etti' iddialarına cevap"KAMUOYUNA ÖZÜR BORÇLUSUNUZ"
Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Elvan'ın istifa ettiği iddialarına ilişkin paylaşımda bulundu. 

Paylaşımında Cumhuriyet gazetesinde yer alan haberin görseline yer veren Altun, şunları kaydetti:

"Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan görevinin başındadır. Aşağıdaki sözde haber yalandır. Hangi gerekçeyle olursa olsun böylesi mesnetsiz haberlerle sahte gündemler oluşturmaya çalışmak kötülüktür. Bu sözde habere konu ettiğiniz insanlara ve kamuoyuna özür borçlusunuz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...