Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İYİ Partili Lütfü Türkkan, şehit yakınına küfür etti

Düzenleyen:
İYİ Partili Lütfü Türkkan, şehit yakınına küfür etti

GÜNDEM Haberleri

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce çalışanları muhabir döven Türkkan, Meral Akşener'e tepki gösteren şehit yakınına küfretti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl’de ziyaretlerde bulundu. Bu esnada bir şehit yakını Akşener'e "HDP ile ittifak yapıyorsunuz. Benim kardeşim paramparça oldu. Günlerce ayaklarını aradık. HDP’yi ve Selahattin Demirtaş'ı savunuyorsunuz" diye tepki gösterdi. Araya giren İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, şehit yakınının kulağına eğilerek küfür etti. "Bana nasıl küfredersin?" şeklinde karşılık veren acılı adamı polis uzaklaştırdı.
İYİ Partili Lütfü Türkkan, şehit yakınına küfür etti
BU İLK VUKUATI DEĞİL
Konuyla ilgili açıklama yapan Türkkan, şehit yanını provakatör olmakla suçladı. Türkkan, sosyal medya hesabından "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bir türlü bitmedi. Bu defa da Meral Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre, bırakın kötü bir söz söylemeyi, kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm hâlde 'ağır küfür etti' diye yayımlamışsınız" paylaşımında bulundu.

BAKAN VARANK: HAYSİYETSİZ
Bu arada, Lütfü Türkkan'ın davranışlarına tepki yağdı. Tepkilerden birini de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gösterdi. Bakan Varank, resmî Twitter hesabından "Devletin arazisini işgal edip kaçak bina yaptıran, yakalanınca da gazeteci dövdüren haysiyetsizlere sahip çıkmayın dedik, baş köşeye oturttunuz. O ahlaksız bugün bir şehit kardeşine ağza alınmayacak küfürler ediyorsa bu sizden aldığı cesaret sayesindedir!" şeklinde açıklamada bulundu.

Öte yandan Lütfü Türkkan, daha daha önce Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki kaçak çiftliğiyle gündeme gelmişti. Türkkan'ın dört çalışanı, bu çiftliği görüntüleyen İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu'yu darbetmişti.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...