Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaralamadan yakalanan zanlı, eli kanlı terörist çıktı! İtirafları kan dondurdu

Düzenleyen:
Yaralamadan yakalanan zanlı, eli kanlı terörist çıktı! İtirafları kan dondurdu

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da bir zanlı, basit yaralama suçundan yakalandı. Sorguya alınan şüpheli, PKK militanı çıktı. Terörist, iki askerimizi şehit ettiğini, bir de çocuk öldürdüğünü söyledi. Yaptıkları bunlarla da sınırlı değil....

Hatay Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "basit yaralama" suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan Suriye uyruklu H.M'yi (41) evinde gözaltına aldı. Sorguya alınan zanlı, kan donduran ifadelerde bulundu. 

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

H.M, 2003 yılında Tunceli Mazgirt ilçesi kırsalında jandarma timlerine saldırı düzenlediğini itiraf etti. Bu saldırıda, Jandarma Er Serkan Sağır ve Jandarma Er Emin Urhan'ı şehit ettiğini söyledi. 2009 yılında ise Irak'ın Hakurk bölgesinde bir çocuğu öldürdüğünü anlattı.

BİR ÇOCUĞUN DA CESEDİNİ GÖMMÜŞ

Ayrıca başka bir olayda öldürülen bir çocuğun cenazesini de Tunceli kırsalında gömdüğünü dile getirdi. PKK'lı terörist, sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Eli kanlı militan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Hatay Valiliği "Devletimizin ilgili birimlerinin yapmış olduğu operasyon ile ülkemiz, terör unsurlarıyla mücadelede azim ve kararlılığını bir kere daha göstermiştir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...