Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit ağabeyine küfür eden Lütfü Türkkan hakkında karar belli oldu

Şehit ağabeyine küfür eden Lütfü Türkkan hakkında karar belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Şehit ağabeyine küfür ederek bir skandala imza atan Lütfü Türkkan’ın grup başkanvekilliğinden alınacağı kaydedildi.

İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in Bingöl programında İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, şehit ağabeyine ağza alınmayacak küfürler etti. Yaşananların kameraya yansıması ile olay tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Kamuoyunda istifa beklentileri sürerken İyi Parti’nin Lütfü Türkkan kararı belli oldu.

MERAL AKŞENER SESSİZ KALDI

Meral Akşener konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ederken Lütfü Türkkan'ın istifa etmemesi tepkilerin daha da artmasına neden oldu. Milliyetçi bir partide yer alan milletvekilinin şehit ağabeyine küfür etmesi, parti yönetimi tarafından ceza verilmek için yeterli görülmedi.

GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİNDEN ALINACAK

Meral Akşener, kamuoyunda tepkileri bir nebze dindirebilmek için Lütfü Türkkan'a verilebilecek en hafif cezayı buldu. Lütfü Türkkan'ın grup başkanvekilliği görevinden alınacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...