Evlat nöbetine katılan anne: Oğlumu dağa HDP'li vekil Çepni kaçırdı

Düzenleyen:
Evlat nöbetine katılan anne: Oğlumu dağa HDP'li vekil Çepni kaçırdı

GÜNDEM Haberleri

Samsun'dan Diyarbakır'a gelen bir anne, oğlunun HDP milletvekili Murat Çepni'nin dağa kaçırdığını iddia etti.

Çocukları, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler 3 Eylül 2019'da Diyarbakır HDP İl binası önüne oturma eylemi başlattı. Farklı bölgelerden gelen bu ailelerin isyan ateşi, 789'uncu gününe girdi. Bazı ailelerin bekleyişi sürerken bazıları çocuklarına kavuştu. Samsun'da yaşayan Sabire Aydın da Diyarbakır'a gelerek evlat nöbetine katıldı. Oğlu Zafer Aydın'ın (27), dört sene önce Samsun'dan İstanbul'a gittiğini, burada üç ay kaldıktan sonra da İzmir'e geçtiğini belirten anne Aydın "Çocuğum o zaman 23 yaşındaydı. O günden beri kendisinden haber alamıyorum. Oğlum Samsun'da üniversite okuyordu, hâlâ HDP milletvekili olan Murat Çepni tarafından kandırılıp dağa kaçırıldı. Benim oğlumun hayatından HDP sorumludur" dedi.

Evlat nöbetine katılan anne: Oğlumu dağa HDP'li vekil Çepni kaçırdıMurat Çepni

"SAMSUN'DA KAFESİ VAR, ORADA KANDIRIYOR" 

Sabriye Aydın, Çepni'nin Samsun'da kafesi olduğunu vurgulayarak "Oğlum o kafeye gidip geliyordu. Halen oraya giden çocuklar var, onları da kandırıyorlar. Kızlar erkekleri, erkekler de kızları sevgili olma bahanesiyle kandırıyor; ondan sonra kaybolup gidiyorlar" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...