Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor

Düzenleyen:
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor

GÜNDEM Haberleri

Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak. Video konferans yöntemiyle toplanacak olan kurulun sona ermesinin ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

VAKA SAYISI 28 BİN 662

Sağlık Bakanlığı'ndan gelen son verilere göre ülkemizdeki günlük Covid-19 tablosu şöyle:

Son 24 saatte yapılan 359 bin 560 testte 28 bin 662 vaka tespit edildi. 196 kişi hayatını kaybederken, 28 bin 859 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi.

'AKTİF VAKA YAKLAŞIK 450 BİN'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aktif vaka sayımız yaklaşık 450 bin 126. Testi pozitif çıkmış kişilerin, şikayetleri ne düzeyde olursa olsun, hastalığın yayılmasına izin vermemek için izolasyon koşullarına kesinlikle uymaları gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Salgınla mücadelede başarı ortak sorumluluğa bağlı" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...