Adalet Bakanı Gül: CHP'li belediyelerin dikmediği bir tek ırkçılık heykeli kalmıştı

Adalet Bakanı Gül: CHP'li belediyelerin dikmediği bir tek ırkçılık heykeli kalmıştı

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül:"CHP’li belediyelerin dikmediği bir tek ırkçılık heykeli kalmıştı. Onu da Bolu Belediyesi tamamlamış. Bilsinler ki kamu hizmetinden yararlanmada herkes eşittir. Bu topraklara kin ve nefret tohumu atmaya kalkışanlar, asla başarılı olamayacaklar."

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Bolu Belediye Meclisi Kasım ayı 2. Toplantısında Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Özcan'ın konuşmasına tepki gösterdi. Toplantıda alınan kararlara tepki gösteren Gül, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

KAMU HİZMETİNDE HERKES EŞİTTİR

Bakan Gül, "CHP’li belediyelerin dikmediği bir tek ırkçılık heykeli kalmıştı. Onu da Bolu Belediyesi tamamlamış" dedi. Kamu hizmetinden yararlanmada herkesin eşit olduğunu söyleyen Gül, "Bu topraklara kin ve nefret tohumu atmaya kalkışanlar, asla başarılı olamayacaklar" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...