Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor: Yazılı açıklama yapılacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor: Yazılı açıklama yapılacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.30’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu koronavirüsün son durumu değerlendirmek üzere bugün saat 17.30'da toplanacak.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak olan kurul, toplantıının ardından yazılı açıklama yapacak. 

KORONAVİRÜS VAKA SAYILARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı son tabloya göre son 24 saatte 365 bin 412 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 170 kişinin testi pozitif çıktı, 208 kişi hayatını kaybetti. Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Covid-19 solunum yoluyla bulaşan bir hastalık. Çoğu kere farkında bile olmadan yüzümüze dokunmamız virüsün bulaşma ihtimalini artıyor. Temas ettiğimiz yüzeylerde virüs olabileceği için ellerimizi sık sık yıkamalıyız. Maskenin bu açıdan da koruma sağladığını ise unutmamalıyız"  şeklinde konuştu.

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor: Yazılı açıklama yapılacak

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...