HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meteoroloji uyardı: Kar yağışı devam edecek

Düzenleyen:
Meteoroloji uyardı: Kar yağışı devam edecek
Doğu Anadolu, Kar, Meteoroloji, Haber

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloi, Doğu Anadolu Bölgesi'nde karla karışık yağmur ve kar yağışı aralıklarla etkisini devam ettireceğini duyurdu.

Meteoroloji , bir süredir kar ve karla karışık yağmurun etkisinde olan Doğu Anadolu Bölgesi'nde, aralıklı olmak üzere söz konusu etkinin devam edeceğini bildirdi.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK
12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bölgede etkili olan yağışlar akşama kadar yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise kar şeklinde etkisini sürdürecek.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgar güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Bölgede gece en düşük sıcaklık, sıfırın altında olmak üzere Kars ile Ardahan'da 1 derece kaydedildi. Gece sıcaklık Erzurum'da sıfır, Ağrı'da 1, Erzincan'da 4, Iğdır'da 5, Tunceli'de 6 derece ölçüldü.

Gün içindeki en yüksek sıcaklığın ise Erzincan ve Tunceli'de 11, Iğdır'da 8, Ağrı'da 7, Erzurum ve Kars'ta 5, Ardahan'da 3 derece olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...