Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması: Çalışmalar tamamlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması: Çalışmalar tamamlandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bakan Bilgin’den dikkat çeken 3600 ek göstergesi açıklaması: “Emeklilik sistemi ve ek gösterge mekanizmasının yeniden düzenlemesi gündemimizdedir”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çevrim içi düzenlenen Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısına başkanlık etti. Merakla beklenen 3600 ek gösterge hakkında bakanlıkta oluşturulan kurulda çalışmaların tamamlandığını bildiren Bilgin, "Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi çok önemlidir. Çünkü kamuda çalışırken aldıkları ücret ve hayat tarsızını emekli olduktan sonra kaybetmeleri çok ciddi bir sorundur. Bu emeklilik sistemimizin ve ek gösterge mekanizmasının yeniden düzenlenmesini gerektiren bir soruna işaret etmektedir. Bizim gündemimizdedir ve bunun gereğini yapacağız.

"MEMUR-SEN İLE GÖRÜŞME YAPACAĞIZ"

Tabii ki toplu sözleşmeyi bir iyi niyet toplantısı olmaktan çıkarıp somut, çözülmesi gereken bir sorun haline getirmiştir. Bakanlık içinde bir kurul oluşturduk. Bu kurul çalışmalarını tamamladı. Diğer bakanlıklarla olan görüşmelerinmiz devam ediyor.Bunu da önümüzdeki günlerde sivil taraflarıyla ele alacağız ve bunu çözeceğiz. Memur-Sen ile görüşme yapacağız." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...