Usulsüzlük ve rüşvet operasyonunda yeni gelişme: Kıyıköy Belediye Başkanı tutuklandı

Düzenleyen:
Usulsüzlük ve rüşvet operasyonunda yeni gelişme: Kıyıköy Belediye Başkanı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç tutuklandı.

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediyesine, usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç ve 12 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın devamında Başkan Sevinç'in tutuklandığı öğrenildi.

7 KİŞİ SERBEST KALDI
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine başlattığı soruşturma üzerine Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda aralarında Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan ve aralarında Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'inde bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edilirken, 7 kişi ise jandarmadaki sorgulamalarının ardından serbest kaldı. Adliyeye çıkarılan Ender Sevinç tutuklanırken, 5 kişinin ise işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...