Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastaneden 'Cihan Bebek' açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hastaneden 'Cihan Bebek' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep’de babası tarafından şiddete uğrayan 2 aylık bebekle ilgili sosyal medya dolaşan "Cihan bebek öldü" iddialarına hastaneden cevap geldi.

Gaziantep’te babası tarafından şiddete uğrayan ve ağır yaralanan 2 aylık bebeğin Gaziantep Özel Anka Hastanesinde tedavisi sürerken sosyal medyada küçük bebeğin öldüğü ile ilgili paylaşımlar dolaşmaya başladı. İddialarla ilgili hastaneden cevap geldi. Sosyal medyada dolaşan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek sağlık durumu hakkında bilgi verildi.

ÇIKAN HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram,  “Bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medya organlarında şiddete uğrayan bebeğin öldüğüne dair haberler yayınlanmıştır. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Cihan bebeğin hastanemiz yoğun bakımındaki tedavisi büyük bir titizlikle devam etmektedir. Cihan bebeğin sağlığına kavuşması herkes gibi bizlerin de en büyük temennisi ve duasıdır. O nedenle doktor ve bütün çalışanlarımız ile sizlere Cihan bebek ile ilgili sevindirici haberler verebilmek, bebeğimizi mutlu yarınlara hazırlayabilmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam etmekteyiz. İnanıyoruz ki, sizlerin duası ve sevgisi, bizlerin çabasıyla bebeğimiz yaşama yeniden gülümseyecektir” dedi.

GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

Bebekte önemli iyileşme katedildiğini ifade eden Demir, "Dün biraz beslenme sıkıntımız vardı. Bugün beslenmemiz de iyi gidiyor. Yaptığımız son tetkiklerimizin sonuçları güzel" dedi. "Yarınki değerlendirmemizde ekstradan bir problem olmazsa servise çıkma durumu olabilir. Bunun için yarını bekleyeceğiz. Dün hastamızın durumuyla ilgili sosyal medyada olumsuz haberler yayıldı ama hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Şu an hastamızın durumu gayet iyi durum ve stabil seyretmektedir. Hastamız hayati tehlikeyi atlattı."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...