Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kandil’de çözülme sürüyor: Biri gri listeden 4 PKK'lı teslim oldu

Düzenleyen:
Kandil’de çözülme sürüyor: Biri gri listeden 4 PKK'lı teslim oldu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK’ya mensup 4 teröristin daha ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu. Teslim olan teröristlerden birinin gri listede arananlar arasında olduğu öğrenildi.

Terör örgütü PKK, yurt içinde ve yurt dışında yapılan başarılı operasyonlar neticesinde köşeye sıkışmaya devam ediyor. Kendi içinde de çözünmeler yaşayan örgütten kaçan terörsit sayısı artarken, bu kapsamda ikna yoluyla 4 örgüt mensubunun daha teslim olduğu öğrenildi. Söz konusu terörsitlerden birinin terörden arananlar listesinde "Gri Kategoride" olduğu ortaya çıktı.

TESLİM OLAN TERÖRİST SAYISI 186'YA YÜKSELDİ
İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1'i terörden arananlar listesinde *Gri Kategoride olmak üzere 4 terör örgütü mensubu bugün güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensuplarının 2011 ve 2014 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Suriye, İran ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 186'ya yükseldi.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...