Erdoğan’dan ‘5 Aralık mesajı’: Kadınlarımızın her zaman yanında olduk

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Erdoğan’dan ‘5 Aralık mesajı’: Kadınlarımızın her zaman yanında olduk

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadınlara seçme seçilme hakkı verilen 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili bir video mesaj yayınlayarak önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Türkiye, istiklal harbimizde destan yazan kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını birçok Avrupa ülkesinden önce vermiştir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadınlara seçme seçilme hakkı verilen 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili bir video mesaj yayınladı. Yayınladığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE’YE AVRUPA’DAN ÖNCE GELMİŞTİR”

Türkiye’ye kadınlara seçme ve seçilme hakkının birçok Avrupa ülkesinden önce geldiğini belirten Erdoğan, "Türkiye, istiklal harbimizde destan yazan kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını birçok Avrupa ülkesinden önce vermiştir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’dan ‘5 Aralık mesajı’: Kadınlarımızın her zaman yanında olduk

“GERÇEK HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kadınların siyasette temsil oranının AK Parti döneminde yükseldiğini vurgulayan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:  “Kadınların siyasette temsil oranı AK Parti döneminde yükseldi. Birileri kadınların ismini ve fırsat bulduklarında kendisini istismar etme peşindeyken biz gerçek hak ve özgürlüklerine kavuşturmak için çalışıyoruz. İnşaAllah önümüzdeki süreçte kadınlarımızın sorunlarına çözümler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...