Kabine bugün toplanıyor! Ana gündem maddesi ekonomi olacak

Düzenleyen:
Kabine bugün toplanıyor! Ana gündem maddesi ekonomi olacak

GÜNDEM Haberleri

Kabine toplantısı bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleşecek. Kabine toplantısında konuların başında asgari ücret, memur zamları, stokçuluk, döviz kurları gibi önemli başlıklar masada olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe’de toplanıyor.  Gündeme ilişkin önemli konular toplantıda ele alınacak. Ağırlıklı gündem maddesi ekonomi olacak. Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ilk kabine toplantısı olacak görüşmede döviz kurlarında yaşanacak olan hareketlilik değerlendirilecek.

Asgari ücret toplantılarının ikincisinin ardından işçi ve işveren kesimiyle görüşmeler sürüyor. Toplantıda son durumun değerlendirilmesi bekleniyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın salgınla mücadeleye ilişkin son bilgileri vermesi bekleniyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memurlara zam ve enflasyon farkına ek olarak sosyal refah payı verileceğini açıkladı. Konunun toplantıda ele alınabileceği belirtiliyor.

Toplantıda Dış politika, savunma, güvenlik ve terörle mücadele başlıkları da ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından açıklama yapacak.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...