Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması geldi. Kılıçdaroğlu; Millet İttifakı'nda bulunan diğer partilerin kabul etmesi halinde cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu kendisine yöneltilen "Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor musunuz?" sorusuna bu şekilde cevap verdi;

"İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok. İttifak liderleri ile bu konu hakkında hiç konuşmadık. Eğer ki ittifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım. Bir araya gelip oturup karar vermemiz lazım." 

"AKŞENER BAŞKANLIĞA YAKIŞIR"
Açıklamalarında Meral Akşener'e başbakanlığın yakışacağını belirten CHP lideri, "İttifakın kendi içindeki özel görüşmeleri kamuoyu ile paylaşmak kolay değil. Akşener, Başbakanlığa yakışır. Deneyimi vardır. Bakanlık da yapmıştır." şeklide konuştu.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...