Kabine yarın toplanıyor! Memur ve emekli maaşlarına ek zam gündemde

Düzenleyen:
Kabine yarın toplanıyor! Memur ve emekli maaşlarına ek zam gündemde

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda gündeme ilişkin birçok konu masada ele alınacak. Memur ve emekli maaşlarına ek zamda gündemde olacak.

Yılın son kabine toplantısı 20 Aralık Pazartesi günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda döviz kurlarında artışlar ve memur emekli maaşlarına yapılacak yıllık ek zam konuları ele alınacak. 
 
Yılın son Kabine toplantısında, döviz kurlarında yaşanan artışlar değerlendirilecek.
 
Son dört toplantıda arka arkaya faiz indiriminde bulunan Merkez Bankası'nın Aralık ayı içinde dövize uyguladığı beş müdahale de gündemde olacak.
 
Kabine'nin bir diğer önemli gündemi de memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan yıllık artış olacak. Hükümet, merakla beklenen ek zam oranını belirleyecek.
 
OMICRON VARYANTINA İLİŞKİN YENİ TEDBİRLER GELİR Mİ?
 
Güney Afrika'da ortaya çıkan ve Türkiye'de henüz yeni yeni görülmeye başlanan Omicron varyantına ilişkin alınacak ek tedbirler de masada olacak.
 
Terörle mücadele de kabinenin konuşacağı konular arasında yer alacak, son dönemde güvenlik güçleri ve MİT'in gerçekleştirdiği operasyonlar, sahadaki son durum ve gelen istihbarat raporları masaya yatırılacak.
 
Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17-18 Aralık tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen Türkiye - Afrika Ortaklık Zirvesi'nin sonuçlarını Kabine üyeleri ile paylaşacak, zirvede pek çok ülkenin devlet adamlarıyla görüşen Erdoğan, Kabine'yi bilgilendirecek.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...