Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Paradan para kazanmaya çalışanların alnını karışlarım

Düzenleyen:
Erdoğan: Paradan para kazanmaya çalışanların alnını karışlarım

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜSİAD ve TUSKON'a yatırıma davet etti. Erdoğan "Bu ülke faizle parasına para katanların ülkesi olamayacak" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yılın son kabine toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğini (TÜSİAD) ile Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonunu (TUSKON) hedef aldı. Erdoğan "Artık bu ülke, yüksek faizle parasına para katanların cenneti olmayacak, Artık bu ülke ithalat cenneti olmayacak. Artık bu ülke IMF programları yoluyla ekonomisini ve siyasetini dışarıya rehin veren bir ülke olmayacak. TUSKON, TÜSİAD hadi gidin yatırımlarınızı yapın bakalım" ifadelerini kullandı.

Üretimimizin bir kısmı ithalata bağlı olduğu için, sanayi ve tarımımızın henüz arzu ettiğimiz esnekliğe ulaşamadığımızı biliyorum" diyen Erdoğan "Bunun da üstesinden geleceğiz. Kamu bankasından krediyi alıp bunu bir başka yere aktarmak suretiyle paradan para kazanmaya çalışanların alnını karışlarız" şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...