Bakan Soylu: Alenen millete ihanet ediyorlar

Düzenleyen:
Bakan Soylu: Alenen millete ihanet ediyorlar

GÜNDEM Haberleri

Bakan Soylu, Avrupa’nın vakıflarından beslenip Türkiye aleyhine çalışanlar olduğuna dikkat çekerek “Alenen casusluk yapıyorlar. Alenen bu ülkenin topraklarına ve bu aziz, asil millete ihanet ediyorlar” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu. Bakan Soylu, Terör örgütü PKK’nın Türkiye içinde bitme noktasına geldiğini hatırlatarak “Nasıl oluyor da YPG, PYD sınırımızda bir terör devleti kurmanın taşeronluğuna soyunabiliyor? Buna izin vermedik. Allah’ın izniyle, milletimizin iradesiyle, güvenlik güçlerimizin olağanüstü mücadelesiyle izin vermeyiz. Bu örgüt, batılı ülkelerle açıktan iş birliği yapıyor” dedi. 

İçişleri Bakanı Soylu, sosyal medya üzerinden Türkiye düşmanlığı yapanları kastederek “Amerika’nın, Avrupa’nın vakıflarından beslenip Türkiye Cumhuriyeti Devleti aleyhine çalışan, sabahtan akşama kadar video çeken, sabahtan akşama kadar Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere herkese hakaret eden, iftira eden şaklabanlar var. Hiç kimsenin aklına gelmez mi, üzerinde elbise alacak parası olmayan adam yüzlerce insanı yanında çalıştırıyor. Nasıl çalıştırıyor?” diye konuştu.

"BU AZİZ, ASİL MİLLETE İHANET EDİYORLAR"

Bazı küresel şirketlerin terör örgütlerine destek verdiğini anlatan Soylu, şöyle devam etti: "Chrest Vakfından bilmem ne vakfına kadar her biri sabahtan akşama kadar bunları fonluyorlar. Akşam yemeklerini, yedikleri içtiklerini, elbiselerini fonluyorlar. Ne kadar küfretse o kadar ikramiye almasını teşvik ediyorlar. Bunu hepimiz görüyoruz. Alenen casusluk yapıyorlar, alenen bu ülkenin topraklarına ve bu aziz, asil millete ihanet ediyorlar, adam gibi bir yerlerde itibar görüyorlar. Ankara’nın göbeğindeki, dünyanın en büyük ülkesi addedilen büyükelçiliklerden aldıkları talimatla ülkemizin içerisini karıştırmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar."

Hainliğin bile kendine ait bir karakteri bulunduğunu, bazılarının hain bile olamayacak kadar sefil olduğunu kaydeden Soylu “Amerikan Büyükelçisi’yle dört beş defa oturacaksın, bunu matah diye servis edeceksin. Yazıklar olsun. Türkiye de bunu izleyecek. Sonra da siyasetçiyim diye gezeceksin” ifadelerini kullandı.

"ŞİDDET GÖREN KADINI BARIŞMAYA GÖNDERMEYİN"

İçişleri Bakanı Soylu, aile içi ve kadına yönelik şiddet konusuna değinerek bu meselenin kendine ait bir uzmanlık alanı olduğunu ve normal asayiş olayları gibi yaklaşmamak gerektiğini vurguladı.

Soylu “Herkesten rica ediyorum, şiddet veya şiddet eğilimi gördüğünüz bir hadisede kadınlarla erkeği güya barıştırarak göndermeyin. Bu yıl 34 kadın uzaklaştırma tedbiri alındığı hâlde hayatını kaybetti. Bunun yarısı güya barışmak suretiyle uzaklaştırma ve tedbir kararı devam ederken bir araya geldikten sonra erkeğin şiddetiyle hayatını kaybeden kadınlar” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...