Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kar yağışı 258 köy yolunu ulaşıma kapattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kar yağışı 258 köy yolunu ulaşıma kapattı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Doğu Anadolu’da kar sert etkisini sürdürmeye devam ediyor. Günlerdir etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Bitlis’te 170 santimetreye ulaşan kar kalınlığı 258 köy yolu ulaşıma kapanmasına neden oldu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bitlis’te karın yaklaşık 170 santimetre olduğunu açıklarken yaklaşık 258 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirtti. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, kent genelinde kapanan 258 köy yolunun açma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü bildirdi. 

Kar yağışı 258 köy yolunu ulaşıma kapattıBitlis'te etkili olan yoğun kar 170 santimetreye ulaştı.

TEK KATLI EVLER VE TABELALAR GÖZDEN KAYBOLDU

Bitlis Belediyesinin kar ekibi özellikle iş makinelerinin giremediği dar sokak ve merdivenleri insan gücüyle karla mücadele etmeye devam ediyor. Hüsrevpaşa Mahallesinde bulunan tek katlı evler ve yön tabelaları da kardan dolayı gözle görülemeyecek şekilde karla kaplandı. 

Kar yağışı 258 köy yolunu ulaşıma kapattıBitlis'te yoğun kar yağışı 258 köy yolunu ulaşıma kapanmasına neden oldu. Bitlis Belediyesine bağlı ekipler çalışmalara devam ediyor.

GENÇLER KARIN TADINI ÇIKARDI

Bitlis’e bağlı Rahva bölgesinde etkili olan kar ve tipi hem vatandaşlara hem de sürücülere zor anlar yaşatırken, bir grup genç ise kar yağışını fırsata çevirerek kar üstünde halay çekti. Köy yollarında İl Özel İdaresi, ana ve ara artellerde  ekipler karla mücadeleye aralıksız devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...