AK Parti’den EYT’lilere müjdeli haber: Mutlaka çalışma yapılacak!

Düzenleyen:
AK Parti’den EYT’lilere müjdeli haber: Mutlaka çalışma yapılacak!

GÜNDEM Haberleri

Emekli olmak için prim gününü bekleyen vatandaşlara müjde AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan geldi. Akbaşoğlu, “Bu konuda EYT’li kardeşlerimiz müsterih olsun. EYT ile ilgili bir çalışma yapılacak” dedi.

Geçtiğimiz hafta milyonları ilgilendiren asgari ücret zammı açıklanmış vatandaşın yüzü gülmüştü. Bu kez de gözler memur, emekli zammı, 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili gelişmelere çevrildi. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Günaydın Türkiye programında söz konusu konuya dair önemli açıklamalar yaparak vatandaşa müjde verdi.

AK Parti’den EYT’lilere müjdeli haber: Mutlaka çalışma yapılacak!AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'lilere müjdeyi vererek "Çalışma yapılacak" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Akbaşoğlu, asgari ücrette mutlu sona ulaşıldığını vurgulayarak sırada 3600 ek gösterge ve memur, emekli zamlarının olduğunu belirtti. Tüm bu meselelerin çözülmesiyle beraber Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için gelecek yıl bir çalışma yapılacağının altını çizdi.

3600 EK GÖSTERGE İÇİN TARİH '2022'

3600 ek gösterge için bir sıralama olduğunu kaydeden Akbaşoğlu, “Önce asgari ücretten başladık ve o bitti. 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmamız devam ediyor. Bu bizim sözümüzdür. 3600 ek gösterge ile ilgili polislere, öğretmenlere ‘3600 ek göstergeyi vereceğiz’ demiştik. Bunu daha da geniş bir perspektifte ele alıyoruz. Bu konu ile ilgili ortak paydaşlarla beraber Bakanlığımız çalışmayı yapıyor. Yılbaşından sonra 3600 ek gösterge ile ilgili gerekli değişiklikleri yapacak şekilde hazırlıklarımız devam ediyor. 3600 ek göstergeden sonra ise memur ve emeklilerin durumu ele alınmak suretiyle gerekli iyileştirmeler yapılacak” dedi.

AK Parti’den EYT’lilere müjdeli haber: Mutlaka çalışma yapılacak!

EYT İLE İLGİLİ ÇALIŞMA SON SIRADA

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için de müjdeli haberi TGRT ekranlarından duyuran AK Parti Grup Başkan Vekili Akbaşoğlu, “Bunlardan sonra da EYT’li kardeşlerimizin talepleri irdelenecek. Bu manada Vedat Bilgin Bey bu konu ile ilgili daha önce bir takım çalışmalar yapmıştı. Bunun detaylandırılması ile ilgili çalışmalar da mutlaka yapılacak ve talepler değerlendirilecek” dedi. 

“MÜSTERİH OLSUNLAR”

Açıklamalarına devam eden Akbaşoğlu bütün kesimleri memnun ettikten sonra EUT’lilerin durumunu ele alacaklarını belirterek “Bu konuda EYT’li kardeşlerimiz müsterih olsun. EYT ile ilgili bir çalışma mutlaka yapılacak” ifadelerini kulandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...