Kars'ta soğuktan vatandaşın kirpikleri buz tuttu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kars'ta soğuktan vatandaşın kirpikleri buz tuttu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kars'ta etkili olan Sibirya soğukları etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklıklarının gece -20'yi gördüğü Kars'ta vatandaşın kaşları ve kirpikleri buz tuttu.

Kars'ta etkili olan Sibirya soğukları nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Hava sıcaklığının gece eksi 20’yi gördüğü Kars’ta ağaçlar kırağı tuttu, sokağa çıkan vatandaşların kaşları ve kirpikleri buz tuttu. 

“BU MEMLEKETTE YAŞAMAK ÇOK ZOR”

Kars’ta yaşamanın zor olduğuna dikkat çeken Mahmut Bilgir, “Bu memleket her geçen gün biraz daha soğuyor. Bu memlekette yaşamak çok zor. Kış şartlarına göre bayağı sıkıntı yaşıyoruz. Isınmada, yaşamada gördüğünüz gibi her taraf buz tutmuş. Gittikçe de soğuyor” dedi.

Kars'ta soğuktan vatandaşın kirpikleri buz tuttu
Kars’ta hava sıcaklığı gece eksi 20, sabah saatlerinde ise eksi 16 derece olarak ölçüldü.

SOKAK LAMBALARI DONDU AĞAÇLARDA KIRAĞI OLUŞTU

Kars’ta havaların tam soğuduğunu ifade eden Turan Sürmeli ise, “Dondurucu bir soğuk, eksi 16 şu anda, bu saatte gerçekten halimiz duman” diye konuştu.

Hava sıcaklığının gece eksi 20 dereceye düştüğü Kars’ta sokak lambaları dondu, ağaçlarda kırağı oluştu. Vatandaşlar ise caddelerde yürümekte zorluk çekti.
Soğuk havanın hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor. Kars’ta hava sıcaklığı gece eksi 20, sabah saatlerinde ise eksi 16 derece olarak ölçüldü.

Kars'ta soğuktan vatandaşın kirpikleri buz tuttu


 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...