Erdoğan'dan Durmuş Yılmaz tepkisi: Bedelini ödeyecek

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Durmuş Yılmaz tepkisi: Bedelini ödeyecek

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizde başlayan düşüş sonrası "Bu bir alım fırsatıdır" sözleriyle manipülasyona yol açan eski Merkez Başkanı Durmuş Yılmaz'a tepki göstererek, bedelini ödeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin soruları cevaplandırdığı ATV-AHaber ortak yayınında İYİ Partili Durmuş Yılmaz'a çok sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesanbından dövizin düşmesini fırsat olarak nitelendiren Yılmaz'la alakalı konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu zat suç işlemiştir, bunları hesaba çekecekler.  Şu anda tabii milletvekilliği sebebiyle yırtar ama en azından tazminat noktasında bunun bedelini öder." dedi.

"BU BİR ALIM FIRSATIDIR" DEMİŞTİ

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, dövizdeki sert düşüş sonrası, "Bu bir alım fırsatıdır" sözleriyle manipülasyona yol açmıştı. Bazı kesimler tarafından spekülasyon olarak adlandırılan açıklamalar sonrası tepkilerin peş peşe geldiği İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, TBMM Genel Kurulunda söz alıp, doların düşüşünü 'alım fırsatı' olarak gördüğü açıklamasına ilişkin konuştu. Yılmaz, Kimseye "al" veya "sat" tavsiyesinde bulunmadığını iddia etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...