Akşener’e esnaf ziyaretinde maaş şoku: Aldığı cevap yüzünü astı

Düzenleyen:
Akşener’e esnaf ziyaretinde maaş şoku: Aldığı cevap yüzünü astı

GÜNDEM Haberleri

Ziyarette bulunduğu Uşak'ta esnaflarla da görüşen Meral Akşener, bir çalışana gelirini sorması üzerine ilginç anlar yaşandı. Esnaftan aldığı cevap üzerine Akşener’in "maaşınız yüksekmiş" demesi ve yüz ifadesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Uşak'a gelerek burada çeşitli program düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il esnafına da ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler esnasında uğradığı bir dükkandaki çalışana gelirlerini soran Akşener, beklemediği cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı. Esnafın babasının 5 bin TL maaş aldığını öğrenen İYİ Parti lideri, 5 bin TL ile bile zor geçinileceğini ama maaşın iyi olduğunu ifade ederken, değişen yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı. 

AKŞENER'E ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, sırasıyla Eşme, Uşak Merkez ve Banaz’da esnafları gezerek vatandaşlarla konuştu. Akşener bu ziyaretlerde vatandaşların gelirlerini ve nasıl geçindiklerini sordu. Eşme ilçesinde ise bir markete girerek esnaf ve ailesinin gelirlerini merak ederek soran Meral Akşener, aldığı cevap sonrasında şaşkına döndü. Esnafın babasının 5 bin TL maaş aldığını öğrenen Akşener, 5 bin TL ile bile zor geçinileceğini ama maaşın iyi olduğunu söyledi. Sorulara devam eden Akşener, evde internet ve tablet olduğunu duyduğundaki yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...