e-Devlet'ten yeni bir uygulama daha! Kimlik numarasına engelleme

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
e-Devlet'ten yeni bir uygulama daha! Kimlik numarasına engelleme

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, e-Devlet üzerinden, vatandaşların kimlik numaralarına kısıt koyarak, iradeleri dışında şirket ortağı/yetkilisi olmasının önüne geçilebilecek yeni kolaylık duyuruldu.

Vatandaşın hayatını kolaylaştırarak bir tıkla birçok hizmeti kolaylıkla alabilmesini sağlayan e-devlet sistemine yeni bir uygulama daha eklendi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından duyurulan uygulama sayesinde;  şirket ya da ticari işletmelere vatandaşın bilgisi dışında ortak/yetkili eklenmesinin önüne bir tık uzaklıkla engel olunabileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi twitter hesabından yapılan duyuruda;

''Çalıntı ya da sahte kimlik kullanılarak, bir şirkete ortak / yetkili olarak eklenmişim sözleri tarihe karışıyor. Adınıza işlem yapılmaması için E-Devlet'ten kimlik numaranız ile işlem yapılmasını kısıtlayabilir, dilediğiniz zaman ise kaldırabilirsiniz'' denildi. 

e-Devlet'ten yeni bir uygulama daha! Kimlik numarasına engelleme

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...