Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Ansızın vurmaya devam!’ 4 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
‘Ansızın vurmaya devam!’ 4 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı duyuruda; Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de tespit edilen 4 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Terörle mücadele, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla kararlı bir biçimde sürdürülmeye devam ediyor. Bu kapsamda; Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 4 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiği öğrenildi. 

MSB'den yapılan açıklama:
MSB:"Ansızın vurmaya devam! Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!"

ERDOĞAN:2021 YILINDA 2 BİN 700'ÜN ÜSTÜNDE TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan
sosyal medya hesaplarında 2021 yılını değerlendirdiği paylaşımında, "Yurt içindeki terörist sayısını 156’nın altına düşürdük. Son teröristi de etkisiz hale getirinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Terörle mücadelemizi sınırlarımız içinde ve dışında kesintisiz şekilde sürdürdük. 2 bin 700’ün üzerinde teröristi etkisiz hale getirdik” ifadelerine yer verdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...