Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle kapatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle kapatıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Havaların soğumasıyla beraber ulaşımdaki zorluklar kar, yağmur ve sis demeden devam ediyor. Sabaha karşı sis ile güne başlayan Çanakkale Boğazı ulaşımdan olumsuz etkilendi. Oluşan yoğun sis nedeniyle boğaz trafiği gemi geçişlerine kapatılırken feribot seferlerinde aksama yaşandı.

Çanakkale Boğazı'nda sabaha karşı etkisini artıran sis, denizdeki görüş mesafesinin düşmesine neden olunca boğaz trafiği durumdan bir hayli etkilendi. Ulaşım seferleri durduruldu ve boğaz çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri konuya ilişkin açıklama yaptı. Yetkililer, boğaz'a  kuzey ve güney yönlerinden giriş yapacak gemilerin kaptanlarını telsizle uyararak, yoğun sis nedeniyle boğazın çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı bildirdi.

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle kapatıldı
Çanakkale Boğazında sabah saatlerinde yaşanan yoğun sis nedeniyle gemi ve feribot seferlerinde aksamalar yaşandı.

TRAFİK NORMALE DÖNECEK

Boğaz Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü sisin etkisini kaybetmesiyle beraber gemi trafiğinin normale döneceği duyurdu.

SEFERLER DURDURULDU

Gemi geçişlerine kapanan Boğaz'da yaşanan sis nedeniyle Lapseki-Gelibolu arasındaki feribot seferlerininde geçici olarak durdurulduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...