Meteoroloji açıkladı: Sıcak hava geri dönüyor

Düzenleyen:
Meteoroloji açıkladı: Sıcak hava geri dönüyor

GÜNDEM Haberleri

Meteroloji'den alınan bilgiye göre; Marmara Bölgesi'nin yeniden sıcak havanın etkisi altına girmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporlarına göre, yarından itibaren Marmara Bölgesi'nde sıcaklığın artacağı öngörülüyor.  Sıcaklığın, hafta boyunca mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

YAĞIŞLI VE SOĞUK HAVA BÖLGEYİ TERK EDECEK
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, 2022'nin ilk günlerinde bölgeyi etkileyen yağışlı ve soğuk havanın bugünden itibaren bölgeyi terk ettiği belirtildi.

Açıklamada, salı gününden itibaren bölge genelinde sıcaklığın hissedilir derecede artması ve hafta boyunca mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyretmesinin beklendiği kaydedildi.

Hafta boyunca beklenen en yüksek hava sıcaklığının İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da 17, Kocaeli ile Sakarya'da 21, Yalova'da ise 19 derece olacağı bildirildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...