Gaziantep’teki 3. Pitbull saldırısında korku dolu anlar

Düzenleyen:
Gaziantep’teki 3. Pitbull saldırısında korku dolu anlar

GÜNDEM Haberleri

​Son zamanlarda Pitbull saldırılarıyla gündeme gelen Gaziantep'te bir saldırı daha yaşandı. Gece saatlerinde çöpten karton toplayan bir kadına Pitbull cinsi köpek saldırdı. Yürekleri ağza getiren olayda karton toplayıcısı kadın vatandaşlar sayesinde kurtarılabildi.

Gaziantep'te Pitbull cinsi köpeği tarafından saldırıya uğramasının ardından yaşanan Pitbull saldırıları bitmek bilmiyor. Sahibi tarafından önlemsiz bir şekilde gezdirilen pitbull köpeklerin saldırılarında bir yeniside dün gece saatlerinde Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Olayda karton toplayıcısı Aslı Bozkurt, önlemsizce gezdirilen pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Saldırıya uğrayan kadını çevredeki vatandaşlar güçlükle kurtardı.

ÖLÜMDEN DÖNÜLEN KORKU DOLU ANLAR

Gece saatlerinden karton toplamak için arayışa giren kadına yaklaşan ağızlıksız ve tasmasız dolaştırılan pitbull cinsi köpek, çaresiz kadına korku dolu anlar yaşattı. Karton toplayıcısı Bozkurt’un kendisini korumak için elindeki poşetleri köpeğe doğru attı.

Gaziantep’teki 3. Pitbull saldırısında korku dolu anlarGaziantep'te yaşanan Pitbull saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Gece saatlerinde karton toplayıcısı bir kadına Pitbull cinsi köpek saldırdı. 

Yaşanan saldırıda sesleri duyan vatandaşların gelmesiyle kadının koşarak bir eve sığındı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadının vücudunda çeşitli ısırık izleri ve sıyrıklar oluştuğu öğrenildi.

Olay sonrası  Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, köpeğin beslendiği adresi tespit ederek köpeğe el koydu.

İLK DEĞİL SONDA OLMAYACAK

Yine Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde bir Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Ufuk Göçmen olayda yaralandı. Kendi imkanlarıyla kurtulan daha sonra hastaneye giden Göçmen "Köpek beni 14 yerimden ısırdı" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...