5 Ocak koronavirüs tablosu geldi, vakalar 70 bine dayandı

Düzenleyen:
5 Ocak koronavirüs tablosu geldi, vakalar 70 bine dayandı

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı Türkiye'nin 5 Ocak koronavirüs tablosunu yayınladı. Tabloya göre son 24 saate 66 bin 467 yeni vaka tespit edildi, 143 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığı 5 Ocak 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritasını paylaştı. Son tabloda artan vakalar dikkat çekerken Bakan Koca'dan da kritik bir uyarı geldi. Koronavirüs tablosuna göre, 66 bin 467 kişinin PCR testi pozitif çıktı, 143 kişi hayatını kaybetti.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son tablonun ardından sosyal medya hesabından bu paylaşımı yaptı; 'Omicron varyantıyla birlikte vaka sayılarındaki artışa rağmen hastaneye yatışlarda endişe verici bir yükselme söz konusu değil. Öte yandan, hastaneler riskin arttığı ortamlar; kendimiz kadar sağlık çalışanlarını da korumak zorundayız. HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE lütfen dikkatli olun.'

5 Ocak koronavirüs tablosu geldi, vakalar 70 bine dayandı



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...