Tilkiye işkence yapanlara 26 bin lira para cezası verildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tilkiye işkence yapanlara 26 bin lira para cezası verildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ardahan'da yakaladıkları tilkiye kötü muamele yapanların görüntüleri tepkilere neden oldu. Devreye giren yetkililer 4 kişiye para cezası verdi.

Dün sosyal medyada dolaşan, bahçelerindeki tilkiye kötü muamele yapan kişilerin videosu büyük tepki topladı. Olay sonrası harekete geçen ekipler şahısların kimliklerini tespit etti. Videoda yer alan 4 kişiye  para cezası kesildi.

Tepkilere neden olan şahısların tilkiye işkence yaptığı görülen videoya ilişkin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü açıklama yaptı. Açıklamada, olaya ilişkin görüntülerin ardından yapılan çalışmada videodaki 4 şahsın kimlik ve adreslerinin belirlendiği bildirildi.

Tilkiye işkence yapanlara 26 bin lira para cezası verildiArdahan'da 4 kişi buldukları tilkiye işkence yaptı. O görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

26 BİN LİRA PARA CEZASI

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şahıslara toplamda 26 bin 764 lira idari ceza uygulanacağını belirtti ve "An itibarıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğümüz personeli, Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile gerekli işlemler başlatılarak, tutanak için ilgili karakola intikal ettirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...