Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da hayvan barınağını gezdi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da hayvan barınağını gezdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da bir barınağı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Gezisi esnasında hayvanlarla da ilgilenen Erdoğan'ın renkli anları görüntülere yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te minik Asiye’nin pitpull saldırısına uğramasının ardından yeniden gündeme gelen hayvan barınakları ile ilgili belediyelere çağrıda bulunmuştu. Söz konusu çağrı üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı sahipsiz köpekler ile ilgili valilik ve belediyelere genelge gönderdi. Barınaklardaki durumu incelemek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da bir barınağı ziyaret etti. Burada Maylo isimli bir köpekle de yakından ilgilenen Erdoğan, sevimli hayvanla oyunlar oynadı.

ERDOĞAN'DAN SAHİPSİZ HAYVANLAR TALİMATI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da belediye başkanlarına çağrıda bulunarak sahipsiz hayvanların yerlerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu ifade etti. Belediyeler gelen çağrı ve genelgeler sonrası harekete geçerken sahipsiz köpekleri barınaklara yerleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da hayvan barınağını gezdiERDOĞAN’DAN BEYKOZ’DA İNCELEME
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemeleri sırasında yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da hayvan barınağını gezdiERDOĞAN MAYLO'YA KAYITSIZ KALAMADI
Erdoğan, Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan incelemeleri sırasında yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan gezisi sırasında barınağın maskotu olan Maylo adlı Jack Russell Terrier cinsi köpek ile top atarak oynadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...