Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne Turkovac tepkisi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne Turkovac tepkisi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı ve diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan döviz kurundaki dalgalanmalarla ilgili "Enflasyondaki müsilajı da temizleyeceğiz. Ülkemizi her alanda kalkındıracağız" açıklamalarında bulundu. Tabipler Birliği'nin Turkovac açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ne sahtekarsınız ne yalancısınız. Tabipler Birliği olarak bir eseriniz var mı? Yapana da hep taş koydunuz. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı, TOKİ 736 Konut, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tıp ve Diş Hekimliği fakülteleri ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış töreninde konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne Turkovac tepkisi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamaları:

Konya'dan Karaman'a 40 dakikada, İstanbul'dan Karaman'a 5 saat 40 dakikada gelinebilecek ve artık hız bizim konforumuz olacak. Hattın kalan kısımları tamamlandığında Konya-Karaman-Adana arasındaki trenle seyahat süresi 2 saat 20 dakikaya düşecek.

63 MİLYON LİRA TASARRUF

Açılışını yaptığımız hızlı tren hattı pek çok alanda ülkemize sadece bu yıl 63 milyon lira tasarruf sağlayacaktır. Yatırım bedeli 1 milyar 390 milyon lira. 102 kilometrelik Konya-Karaman Hızlı Tren hattımızın ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye'nin Osmanlı'dan kalan ve Cumhuriyetin ilk dönemlerinde inşa edilen demiryolları daha sonraki yıllarda malesef ihmal edilmişti. Hükümete geldiğimizde 10 bin 959 kilometrede devraldığımız mevcut hatların tamamını neredeyse sıfırdan yapılmışçasına yeniledik.

13 BİN 22 KİLOMETRELİK DEMİRYOLU AĞI

Toplam demiryolu ağımızı 13 bin 22 kilometreye çıkardık. Bir zamanlar batıda yüksek hızlı trenlere binerdik ve rabbim nasip etti. Bütün mesele gönül meselesi. Biz azmettik, tevekkül ettik rabbim de bizlere bunu yapmayı nasip etti. Tamamladığımız 2368 kilometre yeni demiryolu hattına sürekli ilaveler yapıyoruz. Ankara-Sivas Hızlı Tren hattının deneme sürüşleri başladı. En kısa sürede inşallah onu da açıyoruz. İnşası süren Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren hattı ihracatımız açısından çok önemli bir proje. Bugün ayrıca çeşitli kurumlarımıza, belediyemize ve özel sektörümüze çeşitli açılışlarımızı yapıyoruz. Ülkemizi demir ağlarla örmeye devam ediyoruz. Elimiz boş gelmedik. Elimiz dolu dolu geldik. Futbol sahaları, spor salonları, yurtları, gençlik merkezleri de açıyoruz. 

ERDOĞAN'DAN 2023 MESAJI

Toplamda 2 milyar 311 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin Karaman'ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz sizi Allah için seviyoruz. Yola çıktığımızdan bu yana Karaman hep bizimle yürüdü. Karaman bütün bu sevgilere layık. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti. Hedefimiz büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmektir. Bizim vizyonumuz evlatlarımıza gururla sahip çıkacakları bir Türkiye bırakmaktır. Dünya yeni ve tarihi bir değişimin sancılarını çekiyor. Bu değişimi yakalamakta kararlıyız. Tek parti faşizme önümüzü kestiler. Vesayet güçleriyle ayağımıza prangalar vurdular. Rahmetli menderestnen özala hepsini saf dışı bıraktılar. Ak Parti olarak bu oyunların her biriyle hepsiyle teker teker yüzleştik. Sizin desteğinizle alnımızın akıyla çıktık. 2023 için gece gündüz çalışmaya var mıyız? Kadın kardeşlerimiz, gençlerimiz kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Sandıkları patlatıyor muyuz?

MUHALEFETE TEPKİ

Milletimizin refah düzeyini cumhuriyet tarihinin en yükseğine getirdik. Nankörleri koy bir kenara, takdir eden eder. Siz bakmayın eski Türkiye'yi özleyenlere. Eski Türkiye'nin ne olduğunu en iyi onlar biliyor. Ülkeyi terkrar siyasi kaos günlerine geri dönme isteği budur. Varsın siyasi kaos olsun, yeter ki bunların gemileri yürüsün. Ülkemizde böyle bir muhalefet anlayışı maalesef var.

TABİPLER BİRLİĞİ'NE TURKOVAC TEPKİSİ

Yalansa yalan, dolansa dolan. Hepsi bunlarda. Bir de Tabipler Birliği var. Erciyes Üniversitesi TURKOVAC aşısını üretiyor. Bunlar çıkmış böyle bir şey yok diyor. Ne sahtekarsınız ne yalancısınız. Tabipler Birliği olarak bir eseriniz var mı? Yapana da hep taş koydunuz. Biz şehir hastanelerini yaptık, eğitim araştırma hastanelerin yaptık. O rezil hastanelere biz vatandaşımızı mahkum etmedik. Sizin o zaman hiç sesiniz çıkmadı. Bu sahtekarlar cambazlar hastanelerde rehin alınan vatandaşların haklarını bir kez çıkıp savunmadı.

ENFLASYON OYUNU

İnşallah 2023'te büyük ve güçlü Türkiye'nin müjdesini verirken, bu çarpık zihniyeti de tarihin tozlu raflarına göndereceğiz. Milletimizin her bir ferdine bu gerçekleri anlatacağız. Şehit yakanlarına söven, milli hassasiyetlerini dile getiren vatanlaşlarımıza hakaret eden haysiyetsizlerin ne olduğunu anlatacağız. İstanbul'da CHP belediyesi, anlaşma yapmışlar. Terör örgütü aparatlıları istihdam etmişler. Dün gezi olaylarındaki meselenin adalet, 6-8 ekim olaylarının Kobani meselesi olmadığı kesinleşmiştir. Bunlar vatan topraklarımızda kurulan kirli bir senaryodur. Kur oyunları üzerinden ülkemizi diz çöktürmek istediler. 20 Aralık'ta da bunların ayaklarını kestik. Döviz birden inmeye başladı. Siyasi muhalefet adına bunların gönüllü figüranlığını yapanların çirkinliğini ben sizin takdirinize bırakıyorum.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...