İSKİ'den su kesintisi açıklaması: 11 saat boyunca sular akmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İSKİ'den su kesintisi açıklaması: 11 saat boyunca sular akmayacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İSKİ yarın saat 09.00 ile 20.00 saatleri arasından Eyüpsultan, Bayrampaşa, Kocatepe, Esenler, Gaziosmanpaşa başta olmak üzere su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yarın saat 09.00 ve 20.00 saatleri arasında bazı ilçelerde 11 saat boyunca su kesintisi yaşanacağını açıkladı. İSKİ’nin açıklamasına göre su alamayacak bölgeler şunlar:

 “Eyüpsultan Rami Yeni, Düğmeciler, İslambey ve Topçular Mahallelleri. Bayrampaşa, Yenidoğan, İsmetpaşa, Orta, Yıldırım, Terazidere, Altıntepsi, Vatan, Kartaltepe, Kocatepe ve Muratpaşa Mahalleleri. Esenler, Birlik, Çiftehavuzlar, Kazım Karabekir, Menderes, Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mimar Sinan, Nene Hatun, Davutpaşa ve Namık Kemal Mahalleleri. Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Güngören, Gençosman ve Sanayi Mahalleleri”

                                        

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...