Kamu işçileri için ek ödeme tarihleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kamu işçileri için ek ödeme tarihleri belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kamu işçileri için belirlenen ek ödeme tarihleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu işçisi olarak çalışanlara yapılacak 2022'de ek ödemenin ilk yarısının 28 Ocak'ta, diğer yarısının ise 29 Nisan'da verileceği öğrenildi.

Devlet ve devlet müesseselerinde çalışanların beklediği haber geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2022 yılında verilecek ikramiyenin süreleri belirlendi. 

BİRİNCİ YARI OCAK'TA DİĞER YARI NİSAN AYINDA

Kamuda işçi statüsünde çalışanlara yapılacak ek ödemenin tarihi için alınan karara göre, 2022'de verilecek ikramiyenin birinci yarısı 28 Ocak'ta, diğer yarısı ise 29 Nisan'da ödenecek. 

Kamu işçileri için ek ödeme tarihleri belli olduKamu çalışanlarına yönelik verilecek ek ödemelerin birinci yarısı ocak ayında, diğer yarısı ise nisan ayında verilecek.

TAMAMI ARALIK'TA VERİLECEK

Söz konusu işçilerden, maden işletmelerinin münhasıran yer altı işlerinde çalışanlarına yapılacak ilave tediyenin tamamının ise 23 Aralık tarihinde verileceği kararlaştırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...