Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e tepki: Bu sözler asla kabul edilemez

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e tepki: Bu sözler asla kabul edilemez

GÜNDEM Haberleri

İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in sözlerine AK Parti Sözcüsü Çelik'ten tepki geldi. Çelik, “İyi Parti Genel Başkanı Sayın Akşener’in partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanımız hakkında sarfettiği sözleri kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan bu sözler asla kabul edilemez.” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başkan Erdoğan'ı hedef alan sözlerine çok sert tepki gösterdi. Çelik, "İYİ Parti Genel Başkanı Sn Akşener'in partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanımız hakkında sarfettiği sözleri kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan bu sözler asla kabul edilemez." dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ HAKKINDAKİ SÖZLERİNİ KINIYORUZ

Ömer Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle: İyi Parti Genel Başkanı Sn Akşener'in partisinin grup toplantısında CUMHURBAŞKANIMIZ hakkında sarfettiği sözleri kınıyoruz. Sn Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan bu sözler asla kabul edilemez.

Teröristbaşının hapisten çıkarılacağını söylemek iftira siyasetidir. Bu yaklaşım her türlü siyasi değerin çiğnenmesi demektir. Bu şekilde hem Cumhurbaşkanlığı makamına hem de Türk adaletine iftira atmak bir siyaset yapma biçimi değildir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...