İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar durduruldu

Düzenleyen:
İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar durduruldu

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 25 Ocak saat 04.00'a kadar durduruldu.

Son dakika haberleri: Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışı, etkisini İstanbul'da sürdürmeye devam ediyor. Dün gün içerisinde bazı uçak seferleri yoğun yağış nedeniyle iptal edilmişti. Edinilen bilgiye göre Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak olan uçuşları 25 Ocak saat 04.00'a kadar durdurdu.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşullarının İstanbul'da etkisini bir süre daha göstermesi bekleniyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarımızı seyahat güvenliği ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması için 25 Ocak saat 04.00'a kadar durdurma kararı aldık" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar durdurulduHava muhalefeti nedeniyle uçaklar İstanbul'a iniş yapamıyor

Yerde bekleyen uçaklar motor kapatırken, pist temizlenene kadar operasyonlara ara verildi. Hava durumunun gidişatına göre uçakların başka pistlere indirilmesinin söz konusu olabileceği belirtildi.

İstanbul'da dün başlayan yoğun kar yağışının çarşamba sabahına kadar sürmesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...