Kuzey Marmara Yolunda 40 araç birbirine girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kuzey Marmara Yolunda 40 araç birbirine girdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 40 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

İstanbul Havalimanı yolunda meydana gelen korkutan kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yol tamamen trafiğe kapatıldı. Her iki yönde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

İstanbul Havalimanı istikametinde yaşanan kazada, ölen ya da yaralanan olmadı. 30'dan fazla aracın birbirine girdiği kazanın yaşandığı yol tamamen trafiğe kapatıldı. Her iki yönde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. 

Kuzey Marmara Yolunda 40 araç birbirine girdi

'KARAYOLLARI YOLU AÇTI AMA TEKRAR KAPANDI' 

Yolda mahsur kalan bir şoför, “Havaalanı kavşağına geldiğimizde yol tuzlanmıştı. Oraya kadar hiçbir şey yoktu. Havaalanı kavşağını geçtik, gişeleri çıktık, sallandık. Tipi bastırdı bir anda. Görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. Otoban olduğu için kenara çekemedik arabaları. Devam etmek zorunda kaldık. İlerinin açık olduğunu düşündük. Tam rampayı geçtiğimizde, önümde bir tır makasladı. Önümdeki tır da makaslayınca ben devam etmek zorunda kaldım. 2 buçuk saattir bu şekil yolda kaldık. Arabalarımız mümkün değil yürümüyor. Karayolları açtı buraları ama tekrar kapandı tabii. İleride de zaten zincirleme kaza varmış” dedi.

Kuzey Marmara Yolunda 40 araç birbirine girdiBölgede yoğun kar yağışı ve tipi devam ederken, araçların kaldırılma çalışması sürüyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...