Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yoğun kar İstanbul’u teslim aldı: Yollar kilit, metro ve metrobüste insan seli

Düzenleyen:
Yoğun kar İstanbul’u teslim aldı: Yollar kilit, metro ve metrobüste insan seli

GÜNDEM Haberleri

Yoğun kar yağışı sonrası İstanbul trafiğinin durma noktasına gelmesiyle birlikte, toplu taşımalara yönelen vatandaşlar izdiham oluşturdu. Metro ve metrobüs duraklarında adeta insan seli yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan art arda uyarılar sonrası İstanbul'da kar, cuma akşamından itibaren etkisini arttırarak göstermeye başladı. Zaman zaman yaşanan fırtınayla birlikte kar, günlük yaşamda ortaya çıkardığı zorluğun yanı sıra ulaşımı da etkisini altına aldı. Trafiğin durma noktasına geldiği ilde, vatandaşlar toplu taşımalara yöneldi. Metro ve metrobüs duraklarında yaşanan yoğunluk, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Yoğun kar İstanbul’u teslim aldı: Yollar kilit, metro ve metrobüste insan seliVatandaşlar gelen araçlara binmeye çalışırken birbirlerini ezdi.

YÜRÜYEN MERDİVENLER DURDURULDU
Kara yoluyla gitmek istedikleri yerlere ulaşamayan ve metroyu tercih eden vatandaşlar ise istasyonlarda yoğunluk oluşturdu.

Bir istasyonda yürüyen merdivenle aşağı inen vatandaşlar, metro katında izdiham yaşadı. Bazı vatandaşların, metro katında yer kalmadığını fark ederek yürüyen merdivende tersine yukarıya çıkmaya çalıştıkları görüldü. Yürüyen merdiven, vatandaşların uyarısıyla görevlilerce kapatıldı. Kar yağışı nedeniyle metrobüs bulmakta da güçlük çeken vatandaşlar, duraklarda yoğunluğa neden oldu.

Yoğun kar İstanbul’u teslim aldı: Yollar kilit, metro ve metrobüste insan seli Avcılar, Esenyurt, Yenibosna ve Şirinevler metrobüs duraklarında izdiham yaşandı.

Mesai bitimiyle birlikte metrobüs ve metro hatlarında yolcu izdihamı yaşandı. Dakikalarca sıra bekleyen bazı yolcuların duraklardan çıkarak yürümeyi tercih ettiği görüldü.

Özellikle Avcılar, Esenyurt ve Yenibosna metrobüs duraklarında yoğunluk yaşanırken, Yenibosna metrobüs durağındaki yolcular üst geçidi de doldurdu. Haramidere metrobüs istasyonunda yaşanan yoğunluk nedeniyle uzun metrobüs kuyrukları oluşurken, bazı vatandaşlar araçlardan inerek yürüdü. Güzelyurt metrobüs durağında ise metrobüsler yokuşu çıkamadığı için yolda kaldı.

M1 metro hattı Kirazlı ve Otogar duraklarında oluşan yoğunluk nedeniyle yolcular metroya inip binerken zorluk yaşadı.

METROBÜS YOLDA KALDI
İstanbul’da gün boyu devam eden kar yağışı akşam saatlerinde etkisini arttırınca sürücüler zor anlar yaşadı. Evlerine gitmek için metrobüsü kullanan vatandaşlar ise araçlar yolda kaldığı için inip duraklarda yürüdü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...