Putin Türkiye'ye geliyor

Düzenleyen:
Putin Türkiye'ye geliyor

GÜNDEM Haberleri

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetini kabul eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türkiye’ye gelecek.

Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ABD başta olmak üzere batılı ülkelerden Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesine karşı tehditler gelmişti. 
Gerilimin devam ettiği Rusya-Ukrayna meselesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Putin'e "Arabulucu olabiliriz" teklifi sonrası Kremlin'den yanıt geldi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN DAVETİ

Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilim sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada "Sayın Putin'i de ülkemize davet ettik. İki lideri arzu ederlerse ülkemizde bir araya getirerek, barış ortamının yeniden tesisine giden yolu açabiliriz" demişti.

Kremlin'den yapılan açıklamada Putin'in Erdoğan'ın davetini kabul ettiği ve Türkiye'ye geleceği bildirildi. Bu davetin ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin tarihin ise henüz netleşmediği öğrenildi. 

 


 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...