Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kuzeni: Olayın neden olduğunu henüz bilmiyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kuzeni: Olayın neden olduğunu henüz bilmiyoruz

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bakırköy’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş kulübü eski yönetim kurulu üyesi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kuzeni konuştu. Mahmutyazıcıoğlu’nun kuzeni Mehmet Akyüz, “Olayın neden olduğunu henüz bilmiyoruz” dedi.

Bakırköy Yeşilköy`de bir restoranda kimliği belirsiz kişiler tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş kulübü eski yönetim kurulu üyesi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin adli tıptaki işlemleri sürüyor. Cenazeyi almaya gelen ailesinden kuzen Mehmet Akyüz basın mensuplarına konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kuzeni: Olayın neden olduğunu henüz bilmiyoruz
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kuzeni Mehmet Akyüz: Olayın neden olduğunu henüz bilmiyoruz”

CENAZE MEMLEKETİ RİZE’YE GÖTÜRÜLECEK

Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken’e ulaşılmadığı iddialarına karşılık bir şey bilmediğini söyleyen Akyüz, “Cenaze memlekete Rize’ye götürülecek. Biz de cenazesi kılınır diye geldik ama direkt Rize’ye götürüyorlar. Neden böyle bir olayın yaşandığını hiç bilmiyorum. Birazdan alacaklar herhalde” diye konuştu.

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bakırköy’de bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 5 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi.

Cinayete ilişkin yürütülen çalışmaları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devralmıştı.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...