Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF'den Fatih Terim için önemli ipucu

TFF'den Fatih Terim için önemli ipucu

GÜNDEM Haberleri

Milli Takım'ın başındaki görevini sürdüren Fatih Terim'in Galatasaray-Çaykur Rize maçını izleyip izlemeyeceği ile ilgili ilginç bir ipucu TFF'den geldi.

Galatasaray'daki görevinden ayrılarak Milli Takım'ın başındaki görevini sürdüren Fatih Terim'inGalatasaray - ÇaykurRizespor maçını TT Arena'da izleyip izlemeyeceği ile ilgili ilginç bir ipucu TFF'den geldi. Galatasaray'la yollarını ayıran ve Milli Takım'daki görevine devam eden Fatih Terim'in sarı kırmızılı takımın Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmayı TT Arena'da izleyip izlemeyeceği ile ilgili TFF'den ilginç bir ipucu geldi. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçına beklendiği gibi teknik direktör Fatih Terim'in değil, U20 Milli Takım koordinatörü Tugay Kerimoğlu'nun takip edileceği ifade edildi. Yapılan açıklamada Fatih Terim'in maç günü TT Arena'ya Milli Takım hocası sıfatıyla gidip gitmeyeceği ile ilgili bir ibare yer almazken konuyla ilgili meraklı bekleyiş ise daha da kritik bir hal aldı.
İşte TFF'nin Süper Lig maçlarını izlemek için görevlendirmesi ile ilgili o bildirisi:
"Milli Takımlar'da görev yapan teknik direktörler, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta sonu oynanacak karşılaşmaları izleyerek, oyuncuların son form durumlarını yakından takip edecek.
A Milli Takım antrenörü Hamza Hamzaoğlu, 29 Eylül Pazar akşamı oynanacak Kasımpaşa-Eskişehirspor maçını stadyumda izleyecek. U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan da aynı anda Ankara'da başlayacak Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında yer alacak. Aynı günkü Sanica Boru Elazığspor-Sivasspor maçını da İsmail Demiriz seyredecek.
Spor Toto Süper Lig'de 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Çaykur Rizespor maçını U20 Milli Takımı Koordinatörü Tugay Kerimoğlu tribünden takip edecek. Aynı gün saat 19.00'da Gaziantep'teki Gaziantepspor-Kardemir Karabükspor maçında ise Milli Takımlar İzleme Komitesi'nden Ahmet Ceyhan bulunarak gerekli raporlamayı yapacak.
Spor Toto Süper Lig'de 30 Eylül Pazartesi akşamı oynanacak 6.haftanın kapanış maçlarından Kayseri Erciyesspor-Kayserispor karşılaşmasını Adnan Örnek, Medical Park Antalyaspor-Beşiktaş maçını ise U15 Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu tribünden izleyecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...