Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı duygulandıran sürpriz: 21 yıl önce, nereden nereye

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı duygulandıran sürpriz: 21 yıl önce, nereden nereye

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun Dereli'de açılış törenine katıldı. 21 yıl önce Dereli ilçesine yaptığı ziyarette çekilen fotoğrafların kendisine gösterilmesi üzerine Erdoğan, "Ben cezaevinden çıktıktan sonra Dereli’ye uğramışım. Burada konuşma yapmışız. O günlerde çekilen fotoğraflar hala duruyormuş. 21 yıl önce, nereden nereye" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılının Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde en çok yarayı alan Giresun'un Dereli ilçesinde açılış törenine katıldı. Yapılan konutlar ve alt yapı çalışmaları ile vatandaşların mağduriyetinin hızlıca çözüme ulaştırıldığı ilçede birçok anahtar bizzat Erdoğan tarafından teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı duygulandıran sürpriz: 21 yıl önce, nereden nereye

"21 YIL ÖNCE, NEREDEN NEREYE"

Erdoğan, selde iş yeri yıkılan Muhammet Sarıyıldız (53) isimli vatandaşın yeni iş yerinin anahtarını törende kendisine teslim ederken duygulandıran bir sürpriz ile karşılaştı. Sarıyıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 21 yıl önce cezaevinden çıktıktan sonra Dereli ilçesine uğradığını belirterek o gün çekilen fotoğraflarını gösterdi. Bunun üzerine Erdoğan, "Ben cezaevinden çıktıktan sonra Dereli’ye uğramışım. Burada konuşma yapmışız. O günlerde çekilen fotoğraflar hala duruyormuş. 21 yıl önce, nereden nereye" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı duygulandıran sürpriz: 21 yıl önce, nereden nereye

"SİZİ YÜREKTEN SEVİYORUZ"

Muhammet Sarıyıldız, ilçe halkı adına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, "İlçe halkı adına size saygılarımızı sevgilerimizi sunuyoruz. Sizi yürekten seviyoruz. Vatanımızı milletimiz yaptığınız her şey için sizi yürekten kutluyoruz" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Tören sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan eczacı kalfası Muhammet Sarıyıldız, "Anılarımızı tazeledik. Geleceğini duyunca bize nasip oldu. Böyle bir anımız vardı. Bizi seçerken böyle olduğunu bilmiyorlardı ama biz oraya çıkınca bu anıları paylaşmak istedik kendisiyle. Otobüsün üstünde kendisine gösterince kendisi de memnun oldu, çok mutlu oldu. 21 yıl önce ben hapisten çıkınca buraya gelmiştim diye anı tazeledi, duygulandı" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...