Bakan Koca: Erdoğan ve eşinin sağlık durumu çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi

Düzenleyen:
Bakan Koca: Erdoğan ve eşinin sağlık durumu çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan2ın sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Söz konusu açıklamaların ardından Erdoğan çifti için siyasilerden art arda geçmiş olsun mesajları geldi. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın sağlık durumlarının nasıl olduğuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Bakan Koca, "Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...