Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Süreci aşılar sayesinde rahat atlattım

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Süreci aşılar sayesinde rahat atlattım

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası açıklama yaptı. İzolasyon süreciyle ilgili bilgi veren Erdoğan "Aşının çok faydası oldu, süreci çok rahat atlattım. Henüz eşim atlatamadı, tedbirler devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta cumartesi günü koronavirüs testinin pozitif çıkıtğını açıklamıştı. Dün ve önceki gün yapılan testler negatife dönünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karantina süresi de sona ermiş oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan karantina süresinin dolmasının ardından bugün Cuma Namazı için Çamlıca Camii'ne geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bu süreci diyebilirim ki çok rahat atlattık. Tabiki bunda aşının faydası muhakkak oldu. 2 Sinovac 3 Biontech aşısını yaptırdığım için koronavirüsü rahat atlattım. 4-5 gün içerisinde negatife döndüm. Bugün de cuma ile birlikte halkımla buluşayım istedim.

EMİNE ERDOĞAN'IN SON DURUMU

Emine Hanım benden 1 gün sonra pozitif çıktı. Henüz atlatamadı.

Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Süreci aşılar sayesinde rahat atlattımTürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldı. Erdoğan'ın sağlığına kavuşması için okunan 1000 hatm-i şerifin duası yapıldı. Erdoğan, duanın ardından camideki vatandaşlara hitap etti.

PAZARTESİ BAE'YE ZİYARET

Karantina sürecimde de çalışmalarıma devam ettim. Pazartesi günü Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidiyorum.

Muhalefetin elektirik ve doğalgaz konusunda spekülatif gayretlerini boşa çıkartmak gerekiyor. Vatandaşlarımıza her türlü indirimi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

400'e yakın mesaj vardı. Onları gözden geçirdim. Onlara geri dönüş yapacağım. Dünya liderlerinden de geçmiş olsun mesajları vardı.

Bugün bin Hatmi Şerif'in indirilmesi de bizim için ayrı bir güç oldu.

Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Süreci aşılar sayesinde rahat atlattım

KILIÇDAROĞLU'NUN ELEKTRİK ÇIKIŞI

Muhalefetin elektrik ve doğalgaz konusunda spekülatif gayretlerini boşa çıkartmak gerekiyor. Vatandaşlarımıza her türlü indirimi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz.

Sürekli Ankara'dan gelen notlar var, o notları inceliyorum. Şu anda Rusya-Ukrayna krizi var. Bununla ilgili attığımız adımlar var. Görüşmeleri de yürütmüş olduk, Libya'da malum gelişmeler var. Orayı takip ediyoruz. Azerbaycan'la ilgili gelişmeler olumlu istikamette, onlar bizi mutlu ediyor. Dünyadan kopuk bir siyaset ve liderlik olmaz. Dünyayı da yakından takip ediyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...