PKK'ya 6 şehirde operasyon: 33 kişi yakalandı

Düzenleyen:
PKK'ya 6 şehirde operasyon: 33 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçlerinin hain teröristlerle mücadelesi sürüyor. Mardin merkezli 6 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 33 kişi yakalandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda güvenlik güçleri terör örgütü PKK/KCK, PYD/YPG'nin eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışma başlattı. 

Bu kapsamda Terörle Mücadele, İstihbarat ve Özel Harekat Şube müdürlükleri tarafından Mardin merkezli İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır, Batman ve Şırnak'ta eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Örgütle bağlantılı olduğu düşünülen 33 zanlı yakalandı.

Şüphelilerin adres ve üstlerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız uzun namlulu tüfek, çok sayıda fişek, 870 paket gümrük kaçağı nargile tütünü, örgütsel kitap, bez parçası, fotoğraf, çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...