Devriye atan jandarma ekiplerine taşlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Devriye atan jandarma ekiplerine taşlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişinin ölmesi üzerine jandarma ekipleri olası bir kavganın daha yaşanmaması için olay yerinde devriye atarken taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda jandarma aracı hasar aldı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde jandarma ekipleri devriye atarken saldırı uğradı. Suruç'a bağlı kırsal Büyük Ağacı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda bir önceki hafta iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle  kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada Osman Toraman hayatını kaybetti. 

Kavganın ardından olası bir kavga daha yaşanmaması için güvenlik amaçlı bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgede devriye atan ekipler, kavganın yaşandığı mahallede bir anda taşlı saldıırya uğradı. Taş ve sopaların kullanıldığı saldırıda jandarmaya ait araçlar zarar gördü.

SORUŞTURMA YÜRÜTÜLMESİ İÇİN POLİSE VERİLDİ

Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Suruç Cumhuriyet Savcılığı, “soruşturmanın şeffaf şekilde yürütülmesi” ve “şüpheden sanık yararlanır” ilkesi ile “adil yargılanma hakkının ihlal edilmemesi” açısından soruşturmanın jandarma aracılığıyla değil, polis aracılığıyla yürütülmesine karar verdi.

GÖZALTINA ALINAN 6 KİŞİ SERBEST

Soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 6 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...