Ukraynalılar Erdoğan’dan yardım istedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ukraynalılar Erdoğan’dan yardım istedi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Ukraynalılar, Rusya-Ukrayna savaşı için ellerinde “Yardım et Erdoğan” pankartlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan savaşı bitirmesi için yardım istedi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası Rusya'ya tepkiler yağmaya devam ederken dünyanın birçok noktasındaki Ukraynalılar Rusya'yı protesto ediyor.

3 yıl önce Bodrum’a taşınan Ukraynalı aile, ülkelerine askeri müdahalede bulunan Rusya’yı protesto etmek için Bodrum Belediye Meydanı'na gelerek, ellerinde İngilizce yazılı pankartlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardım etmesini istedi.

Ukraynalılar Erdoğan’dan yardım istediManisa'da yaşayan Ukraynalı aile, ellerinde 'Erdoğan yardım et' pankartlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ülkelerindeki savaş yardım istedi.

'ERDOĞAN UKRAYNA'YA YARDIM ET'

"Erdoğan Help Ukrayna" pankartlarıyla aile, Ukrayna’daki ailelerinin can tehlikesi olduğunu ve bir an önce askeri müdahalenin durmasını istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyen aile, daha sonra polis kontrolünde meydandan ayrıldı.

Ayrıca, ailenin yarın aynı meydanda Bodrum'da yaşayan Ukraynalı vatandaşların Rusya’nın askeri müdahalesini protesto etmek için toplanacakları öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...