Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika: Eren Kış-27 Operasyonu başladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika: Eren Kış-27 Operasyonu başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da 1070 personelin katılımıyla Eren Kış-27 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Erdal Şen Operasyonu'nu başlattı.

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, bu doğrultuda Diyarbakır’da Eren Kış-27 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Erdal Şen Operasyonu'nu başlattığını açıkladı.

1070 PERSONEL GÖREV ALIYOR

Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Komando, Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1070 personel 69 operasyonel tim görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış operasyonlarının, vatandaşın desteğiyle inançlı ve kararlı şekilde başarıyla devam edeceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...